O GAMA COMPLETĂ DE PRODUSE PENTRU A OFERI SOLUȚIA OPTIMĂ FIECĂRUI SPAȚIU

Cu ajutorul sistemelor decorative NORD RESINE, echipa Nige Impex oferă posibilitatea de a crea o suprafață complet personalizată, care să reflecte eleganța mediului în care locuiți sau lucraţi. Acest demers se bazează pe un concept inovator care vizează transformarea fiecărui spațiu într-o expresie a personalității și a stilului unic al fiecărui client.

Pardoselile din rășini, aplicate manual de către maeștrii noștri, reușesc să capteze frumusețea unei suprafețe fără îmbinări sau rosturi, evidențiind fiecare detaliu al amenajării cu o precizie remarcabilă. Această tehnică permite obținerea unei uniformități și continuități vizuale care contribuie semnificativ la atmosfera generală a spațiului amenajat.

Prin finisajul final, oferim o soluție care nu doar că este estetică, dar este și funcțională: impermeabilă, transpirantă, circulabilă și rezistentă la pete. Aceste caracteristici asigură durabilitatea și ușurința în întreținere, transformând pardoselile din rășini într-o opțiune preferată pentru diverse tipuri de spații, fie că sunt rezidențiale, comerciale sau publice.

Finisaje disponibile:

  • Mat – pentru un aspect subtil și elegant, care minimizează reflectivitatea și se integrează armonios în decoruri variate.
  • Semilucios – echilibrează între strălucire discretă și funcționalitate, oferind o ușoară reflectivitate care amplifică luminozitatea spațiului.
  • Lucios – maximizând efectul de strălucire, acest finisaj adaugă un nivel de rafinament și profunditate, transformând pardoseala într-un punct focal al încăperii.

În plus, gama noastră variată de produse include soluții pentru orice tip de proiect:

  • Rezistență la trafic intens – produse special concepute pentru spații cu un flux mare de persoane, asigurând durabilitate și rezistență crescută în timp.
  • Compatibilitate ecologică – selecție vastă de produse ecologice, cu impact redus asupra mediului și al sănătății aplicatorilor și utilizatorilor.
  • Variație de culori și texturi – posibilitatea de a alege dintr-o paletă extinsă de culori și texturi, pentru a personaliza și mai mult spațiul dorit.
  • Soluții antiderapante – pentru zonele umede sau exterioare, oferim soluții care cresc siguranța prin proprietăți antiderapante superioare.
  • Rezistență chimică – produse proiectate să reziste la substanțe chimice, ideale pentru laboratoare, spitale și alte medii cu cerințe specifice.

La Nige Impex, punem un accent deosebit pe adaptabilitatea produselor noastre pentru a satisface cerințele complexe și diverse ale clienților noștri. Fie că este vorba despre o renovare completă sau doar despre adăugarea unor accente decorative, echipa noastră de specialiști este pregătită să ofere consultanță, suport și soluții personalizate.

Explorând posibilitățile nelimitate ale gamelor noastre de produse, vă invităm să descoperiți cum calitatea superioară a materialelor și măiestria aplicării se pot combina pentru a crea spații cu adevărat unice și personalizate. Suntem aici pentru a transforma viziunea dumneavoastră în realitate, asigurându-vă că fiecare detaliu reflectă excelența și pasiunea pentru frumos care ne ghidează în fiecare proiect.