Cine suntem?

Creatorii viitorului tău spațiu

Bine ați venit în lumea noastră, unde creativitatea întâlnește funcționalitatea, fiecare colț spune o poveste, și viziunea ta prinde viață. Bun venit într-o lume în care fiecare detaliu contează și spațiul tău devine o expresie a cine ești. Lasă-ne să fim partenerul tău în crearea unui spațiu care vorbește cu adevărat despre tine!

O echipă de oameni dedicaţi, care, în 1994, au pus bazele firmei NIGE IMPEX SRL, dedicată oferirii de produse pentru finisări interioare și exterioare de cel mai înalt nivel. De-a lungul a 30 de ani de activitate, ne-am dedicat continuu îmbunătăţirii ofertei, introducând în portofoliul nostru produse inovatoare. Prin pasiunea și dedicarea noastră, am devenit un nume de încredere pe piaţa din România.

În aceste trei decenii, am evoluat alături de piaţa, adaptându-ne la noile tendinţe și tehnologii, reprezentând astăzi un simbol al inovaţiei și excelenţei în domeniu, cu o echipă de profesionişti gata să ofere consultanţă și soluţii adaptate fiecărui proiect.

Ce facem?

Aducem culoare în vieţile dumneavostră, transformând casele în cămine primitoare și birourile în spaţii moderne și sofisticate. Ne mândrim să vă facem cunoştinţă cu produsele ecologice, oferind soluţii originale și personalizate prin echipa noastră de arhitecţi pentru cele mai diversificate exigenţe.

Din dorinţa de a răspunde nevoilor variate ale clienţilor, am diversificat gama de produse şi servicii, acoperind un spectru larg de aplicaţii, de la rezidenţiale la comerciale și industriale, promovând utilizarea materialor sustenabile și încurajând practici responsabile în industrie.

  • Acoperiri decorative sidefate, marmorate, catifelate și cu reflexii diverse
  • Tapet tip frescă realizat pe strat suport din fibra de sticlă
  • Cristal – uși batante sau glisante, sisteme de compartimentare, oglinzi, panouri de dus, mobilier din cristal
  • Baițuri colorate și finisaje anti-UV pentru lemn, lacuri poliuretanice și emailuri acrilice
  • Vopsele metalizate pentru fier forjat, lacuri poliuretanice colorate pentru plastic și metale
  • Pardoseli decorative din rășini, tencuieli și produse pentru înlăturarea umidității zidurilor
  • Parchet din lemn masiv și stratificat, mozaic 3D din lemn

Prin tot ceea ce facem, ne străduim să contribuim la crearea unui mediu mai bun și mai sigur pentru toți, cu o misiune de a depăși așteptările clienților noștri prin servicii excepționale, produse inovatoare și colaborare de încredere.