Bi•color vertical

Uşă glisantă cu deschidere parţială, pe sistem de glisare System Zero la exteriorul peretelui. Suprafaţa este din cristal monolit securizat cu grosime de 10 mm, model Bi•color vertical, a cărui desen este prelucrat în întregime manual prin tehnica de lăcuire bicoloră. Mânerele sunt model M1 din inox satinat, cu o lungime de 72 cm.

Bi•color vertical

Uşă glisantă curbă cu deschidere totală, pe sistem de glisare System Zero la exteriorul peretelui. Suprafaţa este din cristal monolit securizat cu grosime de 10 mm, model Bi•color vertical, a cărui desen este prelucrat în întregime manual prin tehnica de lăcuire bicoloră. Mânerele sunt model disc Ø 80 mm, din inox satinat.

Bi•color orizontal

Uşă glisantă cu deschidere parţială, pe sistem de glisare System Zero la exteriorul peretelui. Suprafaţa este din cristal monolit securizat cu grosime de 10 mm, model Bi•color orizontal, a cărui desen este prelucrat în întregime manual prin tehnica de lăcuire bicoloră. Mânerele sunt model Swing din inox satinat, cu o lungime de 70 cm.

Sand

Uşă glisantă cu deschidere parţială, pe sistem de glisare System Zero la exteriorul peretelui. Suprafaţa este din cristal monolit securizat cu grosime de 10 mm, model Sand, prelucrată cu tehnica de lăcuire Ink în nuanţa Alaska. Mânerele sunt model M1 din inox lucios, cu o lungime de 72 cm.

Virgola

Uşă glisantă cu deschidere totală, pe sistem de glisare System Zero la exteriorul peretelui. Suprafaţa este din cristal monolit securizat cu grosime de 10 mm, model Virgola, prelucrată în întregime manual prin tehnica de lăcuire translucidă. Mânerele sunt model disc Ø 80 mm, din inox satinat.

Audrey Hepburn

Uşă glisantă cu deschidere parţială, pe sistem de glisare System Zero la exteriorul peretelui. Suprafaţa este din cristal monolit securizat cu grosime de 10 mm, model Audrey Hepburn, a cărui desen este prelucrat în întregime manual prin tehnica de lăcuire Color & Color în nuanţele White – Black. Mânerele sunt model M1 din inox lucios, cu o lungime de 72 cm. În cazul tehnicii Color & Color latura opusă a cristalului nu are model și este complet monocromă.

Marilyn Monroe

Uşă glisantă cu deschidere parţială, pe sistem de glisare System Zero la exteriorul peretelui. Suprafaţa este din cristal monolit securizat cu grosime de 10 mm, model Marilyn Monroe, a cărui desen este prelucrat în întregime manual prin tehnica de lăcuire Color & Color în nuanţele White – Black. Mânerele sunt model M1 din inox lucios, cu o lungime de 72 cm. În cazul tehnicii Color & Color latura opusă a cristalului nu are model și este complet monocromă.

James Dean

Uşă glisantă cu deschidere parţială, pe sistem de glisare System Zero la exteriorul peretelui. Suprafaţa este din cristal monolit securizat cu grosime de 10 mm, model James Dean, a cărui desen este prelucrat în întregime manual prin tehnica de lăcuire Color & Color în nuanţele White – Black. Mânerele sunt model M1 din inox lucios, cu o lungime de 72 cm. În cazul tehnicii Color & Color latura opusă a cristalului nu are model și este complet monocromă.

Elvis Presley

Uşă glisantă cu deschidere parţială, pe sistem de glisare System Zero la exteriorul peretelui. Suprafaţa este din cristal monolit securizat cu grosime de 10 mm, model Elvis Presley, a cărui desen este prelucrat în întregime manual prin tehnica de lăcuire Color & Color în nuanţele White – Black. Mânerele sunt model M1 din inox lucios, cu o lungime de 72 cm. În cazul tehnicii Color & Color latura opusă a cristalului nu are model și este complet monocromă.

Bronzo trasparente

Uşă glisantă cu deschidere parţială, pe sistem de glisare System Zero la exteriorul peretelui. Suprafaţa este din cristal monolit securizat cu grosime de 10 mm, model Bronzo transparent. Mânerele sunt model M1 din inox satinat, cu o lungime de 72 cm.

Grigio trasparente

Uşă glisantă cu deschidere parţială, pe sistem de glisare System Zero la exteriorul peretelui. Suprafaţa este din cristal monolit securizat cu grosime de 10 mm, model Fume grigio transparent. Mânerele sunt model M1 din inox satinat, cu o lungime de 72 cm.

Dune

Uşă glisantă cu deschidere parţială, pe sistem de glisare System la exteriorul peretelui. Suprafaţa este din cristal monolit securizat cu grosime de 10 mm, model Dune, al cărui desen transparent este prelucrat în întregime manual prin gravare pe fond sablat. Mânerele sunt model M1 din inox satinat, cu o lungime de 72 cm.

Graffio

Uşă glisantă cu deschidere parţială, pe sistem de glisare System la exteriorul peretelui. Suprafaţa este din cristal monolit securizat cu grosime de 10 mm, model Graffio, al cărui desen transparent este prelucrat în întregime manual prin gravare pe fond sablat. Mânerele sunt model M1 din inox satinat, cu o lungime de 72 cm.

Riflessi

Uşă glisantă cu deschidere parţială, pe sistem de glisare System la exteriorul peretelui. Suprafaţa este din cristal monolit securizat cu grosime de 10 mm, model Riflessi, a cărui desen este prelucrat în întregime manual prin tehnica de lăcuire Light & Color în nuanţa Plum. Mânerele sunt model M1 din inox satinat, cu o lungime de 72 cm.

Riflessi

Uşă glisantă cu deschidere parţială, pe sistem de glisare System la exteriorul peretelui. Suprafaţa este din cristal monolit securizat cu grosime de 10 mm, model Riflessi, a cărui desen este prelucrat în întregime manual prin tehnica de lăcuire Mirror & Color în nuanţa Champagne. Mânerele sunt model M1 din inox lucios, cu o lungime de 72 cm. În cazul tehnicii Mirror & Color latura opusă a cristalului nu are model și este complet monocromă.

Frammenti

Uşă glisantă cu deschidere parţială, pe sistem de glisare System la exteriorul peretelui. Suprafaţa este din cristal monolit securizat cu grosime de 10 mm, model Frammenti, a cărui desen este prelucrat în întregime manual prin tehnica de lăcuire Light & Color în nuanţa Black. Mânerele sunt model M1 din inox lucios, cu o lungime de 72 cm.

Acidato

Uşă glisantă cu deschidere totală, pe sistem de glisare System la exteriorul peretelui. Suprafaţa este din cristal monolit securizat cu grosime de 10 mm, model Acidato, prelucrată în întregime prin sablare acidă. Mânerele sunt model disc Ø 80 mm, din inox satinat.

Color

Uşă glisantă cu deschidere parţială, pe sistem de glisare System la exteriorul peretelui. Suprafaţa este din cristal monolit securizat cu grosime de 10 mm, model Color, prelucrată cu tehnica de lăcuire Ink în nuanţa Rubino. Mânerele sunt model M2 din inox satinat, cu o lungime de 124 cm.

-Pagina 2-